Materiale craft & utilizarea lor

    Imi aduc aminte cand am facut prima comanda de materiale craft, si ma amuz si acum cat de perfecta a fost,  pentru ca am avut tot ce trebuie, stric necesar pentru a decora o casetuta de bijuterii. De la adeziv, pana la lacul final a fost totul inclus in putin peste 200 de ron.  Insa comanda a fost trimisa dupa multe ore de studiu.

    Habar nu am avut ca se pot face cursuri, habar nu am avut ca sunt grupuri pe fb destinate unde mai poti sa te ajuti cu sfaturi, habar nu am avut de multe. Norocul meu a fost doar rabdarea si atentia de care am dat dovada. Am cautat tutoriale despre si cu materiale pe care le.am "mancat pe paine". Am inteles cum functioneaza si la ce folosesc.

    Cu timpul am intrat si in grupuri, am descoperit materiale si brand-uri noi din ce in ce mai calitative si de o mare diversitate. Mi le.am dorit si am luptat sa le am. 

    Intre timp am invatat sa cochetez si cu materialele autohtone, alea de le gasesti pe toate "gardurile", insa cum sa pui ciment pe globuri si chit de cutit pe hartie?  

    Concluzia mea a fost clara, fiecare material isi are rostul si mai ales locul lui intr.o creatie si cu siguranta mi-s dragi toate. Insa cu cat materialele sunt mai sofisticate, mai speciale cu atat pretul final al unei lucrari handmade creste.

    Si uite ca in curand, fac si eu 3 ani, si pot spune ca la cate am incercat inca nu le.am descoperit pe toate.

Sa aveti spor si multa rabdare.

Lasa un mesaj

Nume .
.
Mesaj .