Matrite si utilizarea acestora.

   Desigur, sa ai o multime de matrite este un lucru mare si necesar unui creator de frumos dar extrem de costisitor. Cu cat sunt mai multe si mai diferite cu atat e mai bine pentru ca se pot obtine ornamente de decor de la cele mai simple la cele mai complicate, prin combinarea acestora.

Dar ce te faci, cand materialul de umplere a acestora este o pasta de modelaj care nu te ajuta prea mult in astfel de combinatii? Cauti solutii desigur, insa toate acestea duc la alte costuri din ce in ce mai ridicate iar produsul final ar putea depasi nivelul standard al pietii,  care oricum este extrem de jos in comparatie cu munca si investitia facuta. Si atunci iar cauti solutii, diminuezi costurile de investitie pentru matrite si incerci sa ti le faci tu din ce ai la dispozitie sau...iar te apuci de investit, mai mult sau mai putin,  in functie de calitatea rezultatului pe care t-il doresti.

Si uite asa, te dai peste cap si te adancesti din ce in ce mai mult intr-un cerc vicios care oricat de mult iti doresti, este din ce in ce mai greu sa-l inchizi.

Am avut experientele mele si am invatat, am trecut de la un nivel la altul pentru ca nu am fost multumita de rezultat, insa ma intristez in acelasi timp cand vad creatori care sunt mandri de crapaturile pe care le au in ornamentele lor, cand vad chipuri mai mult hidoase decat angelice, cand vad mobilier decorat cu o pasta casanta, cand vad ornamente aplicate haotic, doar sa fie acolo. 

Si cu toate acestea, asta e piata! Si ce daca se sparge, si ce daca e hidos, si ce daca....lasa ca merge si asa. Si merge oameni buni, merge grozav de bine. 

Sa fim sanatosi, ca in rest le avem pe toate, nu-i asa? 

 

 

Lasa un mesaj

Nume .
.
Mesaj .