ATENTIE ! Transport gratuit in RO !

Retrospectiva anului 2019

    Ei bine, a sosit poate momentul sa trag o linie, sa imi adun toate gandurile, sa fac socotelile si mai ales sa trag concluziile. 

E clar ca nu a fost un an rau, din multe puncte de vedere. Am invatat mult, am exersat si mai mult, am descoperit materiale noi, concepte noi, ganduri noi...si cate si mai cate.  Am avut impliniri insa si dezamagiri, si nici unele nu au fost putine. Am inteles ca nu e usor, poate mai mult ca niciodata, ca efortul de a fi special, de a te autodepasi, de a razabate in aceasta lume este foarte greu si de cele mai mult ori nerecunoscut.

As spune multe, pentru ca in mintea si sufletul meu a fost un zbucium continuu, insa am sa raman acelasi om demn si integru si am sa lucrez in continuare pentru a-mi gasi drumul, calea intr-o lume nu tocmai frumoasa desi "frumosul" ar trebui sa fie omniprezent in jurul nostru. 

Ce concluzii am tras dupa acest an, 2019? E clar ca sunt multe insa ma rezum la a spune doar ca "suntem prea saraci pentru a aduna in jurul nostru lucruri de proasta calitate". 

Ce planuri am pentru anul 2020? O doamne, cu siguranta voi schimba multe in conceptul lucrarilor mele, de la materiale la design, de la promovare la distributie, ....de la disocieri la asocieri. 

Un ultim gand pentru toti: "Ce nu ne omoara ne intareste! " Asa sa ne ajute Dumnezeu! 

 

1 mesaj

  • Am citit articolul tau si m-am regasit printre randuri. Cu toate ca rezultatele mele sunt cu mult in urma lucrarilor tale, vreau sa iti multumesc ca ai aparut in viata mea, ca ma inspir maxim din ceea ce faci, cu greu ma abtin sa nu copiez.. 😊. Iti multumesc ca m-ai ajutat de fiecare data si pentru faptul ca imi intaresti convingerea ca oamenii pot aprecia lucrurile facute cu daruire si cu mult suflet. Mult succes si inspiratie in 2020si sper ca intr-o buna zi sa te intalnesc personal. 😍

    Elena Ursu

Lasa un mesaj

Nume .
.
Mesaj .