Sa ne cunoastem !

Cu siguranta multi dintre voi imi sunteti prieteni, altii curand imi veti deveni prieteni, insa stiu ca pasiunea mea pentru ceea ce fac este pentru voi.

Ma numesc Daniela Naftanaila, si sunt un suflet tanar.....inca mai cred asta !

Am hotarat sa iau acest drum, deoarece imi doream extrem de mult sa ma exprim, in felul meu de altfel, si iata ca din iunie 2017, am reusit sa ma rup de tot ceea ce a fost inainte, si sa merg dupa cum mi-a dictat sufletul.

Cred insa cu tarie, ca drumul meu era altfel inca din pruncie, atunci cand parintii mei, copil fiind, in loc sa ma inscrie la arte plastice, au nimerit clasa de muzica, si uite asa, 8 ani, am studiat pianul, la Scoala de Muzica si Arte Plastice, din Satu Mare,  desi nu avem nici o predilectie spre asa ceva. Asa a fost sa fie !

Nu ma intrebati, cum am ajuns in Pitesti si de ce inca sunt aici, poate ca dupa ce ma veti cunoaste mai bine, va veti raspunde singuri la aceste intrebari !

Deci, bine ne-am gasit si va astept cu mare drag, in magazinul meu, Nice Art , dedicat exclusiv voua, dragii mei prieteni !

 

1 mesaj

  • Buna seara! Tocmai am desfacut coletul si simt nevoia sa va impartasesc bucuria pe care am avut-o: nu doar ca ati expediat pachetul foarte repede, dar grija cu care ati ambalat fiecare dintre produse si mai ales modul in care arata – mult mai bine decat pe site – mi-au facut seara frumoasa. Si, ca si cand nu era de ajuns, mi-ati facut si surpriza unui produs-cadou… Sunt impresionata. Va multumesc si va urez mult succes in continuare! Si multa inspiratie, desigur.

    Sorina T.

Lasa un mesaj

Nume .
.
Mesaj .