ATENTIE ! Transport gratuit in RO !

Plata si livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul www.niceart.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza cu cardul bancar, pentru care providerul nostru de plati garanteaza securitatea si efectuarea corecta a tranzactiilor bancare.

În cazul plații în avans, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.
Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul României, prin intermediul firmelor de curierat cu care magazinul a încheiat contracte.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 1-3 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dvs. verificați termenul de livrare cu un reprezentant al www.niceart.ro
Costurile de livrare sunt:
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul. Acesta poate varia în funcție de localitatea de destinație si greutate.
- costul oferit de firma de curierat cu care se trimite coletul NU este inclus în prețul produselor comandate de pe www.niceart.ro 
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.
Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare.
  Magazinul își rezervă dreptul să întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ cazuri de forță majoră: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanești.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de magazin față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de www.niceart.ro de la acest client.